Rookburgh update: Grijze kantoren & mos!

Eind februari plaatste Phantasialand stelling rondom de kantoormuren die zich vlak naast de roestachtige muur liggen. Vele fans dachten zeker van: “Oké, het Duitse park gaat voor een 360° transformatie voor het nieuwe themagebied”. Toch bleef het nog lang onduidelijk wat het park nu effectief ging doen met deze kantoorgebouwen. De muren hebben/hadden een bordeaux-achtige kleur die toch wel bij het gebied paste. Toch heeft het park voor een nieuwe look gekozen. Hieronder zien we enkele foto’s met dank aan Phantasiastisch & Freizeitpark_Blog .

Ik vraag me wel af of Phantasialand nog extra wijzigingen gaat aanbrengen op deze vlakke grijze muren. Zo kan Phantasialand deze muren nog wat opfleuren met diverse aantekeningen en schilderingen. Het park kan ook nog kiezen voor muurdecorstukken. Het blijft een groot vraagteken. Zo kan de grijze muur ook een ideale toevoeging zijn bij het totaalgebied. Maar dat is allemaal nog (even) afwachten.

Tot slot wil ik nog even inpikken op het mogelijke groen (natuur) in het gebied. In een industriegebied is er natuurlijk niet veel plaats voor natuur. Toch zou het vreemd lijken indien er niets van groen of natuur zou zijn. In klugheim had men dit opgelost door de groene (mislukte) plantenmuur bij de lange wachtrij. Maar ook door kleine zwarte plantjes te plaatsen doorheen gebied. Op het forum Coasterforce kwam een fan met een mogelijkheid tot groen aan te brengen. Zo kan men verroeste tandwielen bedekken met mos. Maar dit zou vreemd lijken in dit gebied. Het is afwachten wat Phantasialand gaat doen met het aanbrengen van natuur.

Lees HIER alles over het bouwproject Rookburgh!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s