Tripsdrill showt treinen! 🚂

In Tripdsdrill werkt men op dit moment hard aan de twee nieuwe achtbanen. Dit jaar komt daar zoals eerder vermeld (J.Coasters 2.020) een hangende familie achtbaan en een family boomerang coaster van Vekoma. De banen waren afgelopen voorjaar in volle opbouw. Afgelopen maand heeft het Duitse park ook het laatste baanstuk kunnen plaatsen. Dit zien we hieronder waarbij Tripsdrill ook een gigantsiche vlag heeft gehangen voor deze Schienenschluss!

Tripsdrill – Hals-über-Kopf SCHIENENSCHLUSS

Maar afgelopen week gaf Tripsdril ons ook een blik in het station van Volldampf. Hierover had het voor 1 april zelfs een mopje bij voorzien. Zo vertelde het park dat dit station (treintje) ook gekoppeld zou worden met het station in Stuttgart. Maar dit ging natuurlijk om een 1 april grap want dit kan niet natuurlijk niet. 😂 Maar geniet alvast even van het station!

Niet veel later had het park ook het ludieke treintje op de baan geplaatst met de bange geit. De testritten zullen dan ook volgende weken plaats vinden. Maar daar bleef het niet bij. Het park deelde samen gisteren met Vekoma ook de treintjes voor Hals-Über-Kopf. Deze zien er ook weer geweldig uit. Op de foto zien we dat deze nog los staan van elkaar in het magazijn van de achtbaanbouwer. Deze zullen binnenkort ook vervoerd worden richting Cleebronn. Hierna is het afwachten op de testritten en op de officieële opening!

Foto’s bron: https://www.facebook.com/ErlebnisparkTripsdrill/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s