J.Coasters

Wie is J.C(o)asters en wat doet hij? Hieronder kan je het allemaal lezen!

Zoals u al wist ben ik Jonas Casters. Ik ben 23 jaar en gepassioneerd door pretparken & achtbanen.Vooral de thematisatie & het design rondom achtbanen & attracties zorgen voor de extra beleving in een pretpark. Ik ben zeer creatief in het bedenken van thema’s omtrent pretparken. Daarnaast speel ik diverse simulatiespellen zoals Planet Coaster, Planet Zoo & No Limits 2 Deze games zijn ideaal voor mijn passie & creativiteit te combineren.

Ik heb een diploma bachelor KMO-Management op zak. Om nog meer te leren over  social media en websites inzake marketing ben ik de richting  Banaba Advanced Business Management met module Digitale Marketing & Communicatie gaan volgen aan de UCLL in Leuven. Tot slot heb ik projectstage gedaan bij KCC Entertainment Design!

Sinds 2018 ben ik met deze website begonnen. De passie voor pretparken is al van kinds af. De laatste jaren probeer ik me ook steeds meer te verdiepen in wat er allemaal komt kijken bij de bouw van achtbanen, waterattracties en het bepalen van het thema.

Ik probeer zo veel mogelijk achtbanen te doen voor de J.Coaster(s) Counter, dit kan enkel met behulp van nieuwe parken bezoeken zoals de grote pretparktrip van 2019. Binnenkort doe ik mijn 100e achtbaan wat opnieuw een mijlpaal is voor mij. Toch kijk op dit moment het hardst uit naar Rookburgh in Phantasialand. Deze achtbaan zal waarschijnlijk dit jaar (2020) openen waardoor ik vast en zeker een abbonement ga aanschaffen.

Maar wil je meer weten over J.Coasters neem dan gerust CONTACT op. Of volg gewoon de Facebookpagina voor het laatste pretparknieuws!

Jonas Casters => J.C(o)asters – #myworldsharedwithyou