Planet Coaster

Mijn Planet Coaster Projecten

In mijn vrije tijd speel ik Planet Coaster. Ik heb al vele uren gespeeld waardoor ik ook al diverse pretparken en projecten heb gerealiseerd. Je kan al deze Planet Coaster Projecten vinden op  Steam. U mag me steeds toevoegen op Steam via de naam J.C(o)asters.

Nu de wereld in de macht is van Corona, heb ik voor een leuke ontspanning gezorgd. Ik ben begonnen met een nieuw pretpark te bouwen op het gekende simulatiespel Planet Coaster . De komende weken kunnen jullie op regelmatige basis een video vinden op het YouTube-kanaal van J.Coasters.

Elke aflevering zal ongeveer een tiental minuten duren. De beelden zijn uiteraard versneld waardoor je mijn bouwcreaties van ongeveer een uurtje ziet op enkele minuten. Regelmatig zorg ik ook voor een XL-aflevering waardoor de aflevering iets langer duurt omwille van een specialer bouwproject. Geniet van het enige pretpark dat open is in deze coronatijden.

Het park zelf heeft Green Lake. Dus er zal een groot meer zijn en veel groen en natuur. Maar tussen al deze bomen kan je heerlijk genieten van een treintje, zwiermolens, achtbanen en nog zo veel meer. Laat je dus onderdompelen in dit harmonieuze pretpark!

Heb je een vraag of een opmerking over de video. Of heb je zelf een leuk idee voor het park laat het dan gerust weten onder de video of stuur me een mailtje via het contactformulier.

Deze video’s zullen ook op het YouTube kanaal komen van TheBelgiumGames.

Indemonen: Vaar mee in de onderwereld waar nog steeds demonen hun gebied bewaken!

Metsuri in Koka Ciems: Ga mee met de snelste houthakker in dit gezellig houten dorpje!

Coasters World: Park in aanbouw met enkele leuke attracties & spectaculaire achtbanen! Hierboven zie je alvast één van de topachtbanen “Metsuri”

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1489944314

  • Falsa Inventa in Hell Experience: mega achtbaan met diverse thema’s!

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1149859814

Falsa Inventa 1
  • Adventure World: Pretpark met veel groen en leuke attracties voor het hele gezin!

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1367563305

Adventure World 1
  • Wally Gator Park: Pretpark met Wally Gator (krokodil) als mascotte met buitengewone thema’s!

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1113447893

Wally Gator Park 1 +

  • Coasters World: Ontdek de wereld samen met J.C(o)asters en geniet van fantastische achtbanen en attracties in dit unieke pretpark!

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1644794792

coasters world