No Limits 2

Tijdens de feestdagen zijn er altijd wel leuke kortingen overal. Daarom kocht ik na lang wachten eindelijk het spel “No Limits 2 “. Deze had een mooie korting op steam en daardoor was het de ideale moment om het aan te schaffen. Op dit moment ben ik bezig met eigen achtbanen te bouwen maar dit is een totaal andere ervaring dan Planet Coaster of Rollercoaster Tycoon 3.

Binnenkort kunnen jullie zeker een eigen ontwerp mogen verwachten maar hieronder kan je alvast een review vinden het project Der Schwur des KÄRNAN. Deze topachtbaan heb ik leren kennen tijdens de pretparktrip in de zomer van 2019 in Hansa Park. Bij deze video zien jullie ook enkele beelden van de achtbaan in het echt. Zo kunnen jullie alvast vergelijken met de echte versie. Dit No Limits project is dus niet door mij gemaakt maar enkel een video van genomen. De beelden van de baan zijn wel van mij.

Of dat uniek elementje in de lift echt in de attractie zit kan je maar op één manier te weten komen en dat is het park zelf eens te bezoeken!

In de volgende video zien jullie mijn eerste achtbanen die ik zelf heb gebouwd. Hopelijk gaan ze deze niet echt nabouwen want ze zijn vrij heftig en pijnlijk. De derde achtbaan is alvast een tip voor de heftige mini trip!